BOG: MOTIONER DIN HJERNE – DIN MENTALE PENSIONS-OPSPARING SÅ DU DØR UNG I EN SEN ALDER

BOG: MOTIONER DIN HJERNE – DIN MENTALE PENSIONS-OPSPARING SÅ DU DØR UNG I EN SEN ALDER

Om bogen “Motioner din hjerne – din mentale pensionsopsparing”:

Kom med på en rejse i din hjerne og lær hvordan du kan optimere dens funktioner med motion. Du kan blive skarpere til at huske eller koncentrere dig. Eller hvad med at forebygge psykiske lidelser som stress eller Alzheimers?

Bogen forklarer hvorfor din hjerne stadig fungerer som en stenalderhjerne, der har de samme behov for bevægelse som for mange tusinde år siden. Hjernen er designet til bevægelse. På den måde har den sørget for vores overlevelse i knapt 1.8 millioner år.

Din hjerne er formbar. Når du motionerer skaber du flere hjerneceller og bedre forbindelser mellem dem. Det virker som en foryngelseskur. Bevægelse påvirker din hjerne, så du kan spare op til en sund mental aldersom.

Uddrag fra lektørudtalelse, DBC

“Vurdering: Bogen er virkelig overskuelig og nem at gå til. Fragmenter er holdt til det nødvendige og bogen taler direkte til personen, som gerne vil blive klogere på, hvorfor motion er godt for hjernen”.

Læseranmeldelser

Magasinet Psykologi 02/2021: “Derfor skal du læse den: Hvis du motiveres af udsigten til en skarp hjerne hele livet – og da heller ikke takker nej til en sund krop”

Hendes Verden 02/2021: “Og i denne bog får du masser af viden om og gode råd til, hvordan du kommer i gang, så du får en sund og veltrænet hjerne resten af dit liv”. Stemplet med EN GOD BOG!

Mail fra en læser 10/2021: “Vil blot sige tak for din fremragende bog “Motioner din hjerne”.
Jeg har altid været meget aktiv – blandt andet løbet en del Maratonløb. Imidlertid var jeg igennem en hjerneoperation i sommers og har siden haft svært ved at komme i gang med løbetræningen igen. Bogen har hjulpet mig i gang med træningen igen og fået mig gjort bevidst omkring det vigtigste formål med træningen.

Bedste hilsner M”

Blogindlæg om hjernen og motion på Forlaget Muusmann:

Lytteoplevelse med Spine

En podcast om min bog “Motioner din Hjerne”. Den er lavet sammen med Thomas Pape fra Spine – din mentale rygrad.

Glæd dig til 50 minutters inspiration til hjerneoptimering og til min bog, der udkom oktober 2020. God lytning!

Sådan sparer du op til din mentale pensionskonto med motion

Tænker du nogensinde over, at mængden af fysisk aktivitet har afgørende betydning for din mentale trivsel? Og det gælder ikke bare nu og her, men også fremadrettet i dit videre liv.

Det ved i hvert fald forfatter og coach Charlotte Toftgaard Søderberg, der til oktober 2020 udkommer med bogen ‘Motioner din hjerne – din mentale pensionsopsparing‘.

Hør podcast her: spine.dk/din-mentale-pensionsopsparing/

Podcast med Odense bibliotek

Lyt til podcasten om “Motioner din Hjerne”  og om gevinsterne der gør dig glad, skarp og forebygger mental sygdom. Den er lavet med Odense Bibliotek i juni 2022:

Podcast med naturlægen Maria Langbak

Interview om bevægelse og hjernesundhed, hjerneskarphed og meget mere.